dilluns, 9 de desembre del 2013

El Club Natació Sabadell fa història guanyant la Supercopa d'Europa de waterpolo femení

L'equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell ha guanyat per primer cop la Supercopa d'Europa després d'imposar-se dissabte, en la final a Moscou, a l'equip Skif Izmailovo de la capital russa. Amb aquesta victòria per 9 a 10, les noies de Nani Guiu fan història tot tancant un any perfecte amb sis títols de sis: la Lliga, la Copa de la Reina, la Copa d'Europa, la Copa Catalunya, la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Europa. Aquesta és, a més, la primera Supercopa d'Europa per a un equip de waterpolo català.

Per a les jugadores de Nani Guiu aquesta era la segona vegada que arribaven a aquesta final. L'any 2011 i després de proclamar-se campiones d'Europa per primera vegada, van jugar la Supercopa contra el Prorecco italià. El partit va acabar amb derrota per la mínima pel C.N.Sabadell, per 9 a 8. Les vallesanes tanquen, doncs, aquest cop, un any ple de triomfs després d'haver jugat, a més, un paper destacat en la victòria al Mundial de Barcelona en seva categoria com a part, sis d'elles, de la selecció espanyola capitanejada per Miki Oca, tal i com va informar TITULARS.CAT (bloc del 05/08/2013).